Informatie over van Mierlo Staalwerken

Van Mierlo Staalwerken beschikt over 35 jaar ervaring. Begin jaren ’80 startte de eerste generatie van Mierlo het staalconstructiebedrijf.

Zowel de levering als de montage van staalconstructies, trappen, balustrades, poorten kunt u aan ons toevertrouwen. Naast gekwalificeerde lassers heeft het bedrijf gecertificeerde monteurs en beschikt over eigen vrachtwagens, verreikers, kranen en hoogwerkers. Een loods, kantoor of een agrarisch bedrijfspand leveren wij van A tot Z

  • Meer dan 35 jaar ervaring Nieuw modern bedrijfspand van 1500m2
  • Staalconstructies op maat Naar wens en behoefte van de klant.

Onze NEN-EN 1090 certificering

Onze lassers zijn gekwalificeerd volgens EN ISO9606-1 en lasmethode kwalificaties volgens EN ISO 15614. Het bedrijf is NEN-EN1090-1 gecertificeerd tot en met executieklasse 2.

Beeldmerk

Van Mierlo kan u ook van dienst zijn door het leveren van Halfabricaten wij werken voor metaalbedrijven, machinefabrieken, koelinstallateurs, u kunt dan denken framebouw met daarin plaatwerk zoals snijwerk en zetwerk. Wij verwerken staal, roestvaststaal, aluminium, verzinkte platen en profielen, corten, brons. Snijwerk tot 50 mm dik eventueel in combinatie met kanten, zetten tot een lengte van 4 meter. Bij dit soort werken gaat onze voorkeur uit naar een DXF DWG, of een Step-file zodat we snel en geheel vrijblijvend een passende offerte kunnen uitbrengen. Heeft u geen digitaal bestand kunnen wij hier uiteraard wel voor zorgen.

Kom in contact met ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een (e-mail) bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×