Staalconstructies

Van Mierlo Staalwerken levert staalconstructies voor bedrijfshallen, loodsen, woningbouw, en utiliteitsbouw. Zowel voor grote als kleine projecten.

Wij zijn NEN-EN 1090-1 gecertificeerd en voldoen aan alle eisen en normen die horen bij het produceren van staalconstructies. Van Mierlo Staalwerken verzorgt ook de conservering van staalconstructies. Dit kan op verschillende manieren: Spuiten, poedercoaten of thermisch verzinken. Zo blijft de staalconstructie duurzaam beschermd.

  • Van advies tot montage Alles in eigen huis.
  • Staalconstructies op maat Naar wens en behoefte van de klant.

Certificaat NEN-EN 1090-1

NEN-EN 1090-1 norm voor het vervaardigen van staalconstructies
De NEN-EN 1090-1 een  Europese norm, die van toepassing is op dragende staal, RVS en aluminium constructiewerken
Van Mierlo Staalwerken B.V en de EN 1090-1

Vanaf 1 juli 2014 moeten alle onderdelen van een dragende staalconstructie zijn voorzien van een zogenaamde CE-markering. Met een CE-markering verklaart de fabrikant dat aan alle constructieve eisen is voldaan. CE-markering geldt dus niet alleen voor de staalconstructie als geheel maar ook voor alle samenstellende onderdelen. Dat betekent dat niet alleen de leverancier van het eindproduct een CE-markering moet kunnen leveren, maar ook alle toeleveranciers.

Kom in contact met ons

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een (e-mail) bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×